Corina Bud, primul mesaj după scandalul mediatic în care a fost implicată. Ce i-a transmis târului care a urcat pe scenă cu trupa Coldplay

20 06. 2024, 13:01

Corina Bud a fost aspru criticată de internauţi după concertul trupei Coldplay. Nemulţumită de faptul că artiştii l-au chemat cu ei pe scenă pe Babasha, blondina şi-a spus părerea despre moment într-un mod nepotrivit, au crezut mulţi dintre români. Aşa că au luat atitudine. La câteva zile în care a primit tot felul de mesaje şi ameninţări, cântăreaţa a decis să iasă public şi să-şi explice gesturile.

Corina Bud a reuşit să îi uimească din nou pe internauţi cu mesajul pe care l-a publicat recent în mediul online. Câteva zile la rând nu a dorit să facă nicio declaraţie având în vedere valul de comentarii negative pe care l-a primit.

Artista, primul mesaj după scandalul în care a fost implicată

Printre altele, cântăreaţa a recunoscut că a purtat o discuție cu Babasha în care şi-a cerut scuze pentru ieşirea pe care a avut-o.

„Mesajul ăsta e pentru familia mea, prietenii și fanii mei, pentru cei care m-au înțeles mereu, în toate deciziile, riscurile și greșelile mele. În ceea ce-l privește pe Babasha, cu el am vorbit personal când emoția știrii era sus, pentru că așa este corect, să vorbesc pe viu cu un om pe care l-am rănit, fără să vreau.

Nu mi-a fost niciodată frică să trăiesc în adevărul meu artistic, care a însemnat mereu curaj, ironie, cringe și, mai ales, emoție exprimată fără filtre. Dar am învățat zilele astra că reacția frustra, la emoție puternică, e foarte bună în muzica pop, dar e periculoasă și greșită când e vorba de opinii care pot fi interpretate ideologic.

Nu există nicio fărâmă de rasism (sau ageism, body-shaming, sexism) în viața și muzica mea, așadar, nici în toată reacția mea la maneaua de pe scena Coldplay. A fost, la unison cu un stadion, șocul unui moment complet nepotrivit, fără context, fără sens”, și-a început Corina Bud postarea.

Corina Bud și-ar fi cerut scuze de la Babasha

În continuare, artista a încercat să explice că în acele momente a dezaprobat momentul de la Coldplay, nicidecum persoana care a urcat pe scenă.

„Publicul are mereu dreptate și au huiduit toți un moment, sentimentul că ne este ceva impus, că suntem păcăliți. Babasha este un artist tare, are sistem de suport și știe la fel de bine ca toți din industrie care am trecut prin multe huiduieli, că oricare ar fi riscul, te urci pe scenă și îți ții momentul până la capăt. Asta e meseria noastră, face parte din job să fii adulat sau huiduit și bravo lui că a demonstrat că are încredere în arta lui și că face față.

Dar în dialogul ăsta artist-public, care nu e dictatură, ci e cel mai cool spațiu al libertății, fiecare trebuie să își facă treaba și să se exprime liber. Iar noi am simțit că treaba noastră atunci era să dezaprobăm ce ne oferea Coldplay pe scenă. Toți cei care erau lângă mine pe stadion exact asta mi-au spus că au simțit și o parte din oamenii pe care i-am întrebat în zelul meu tâmp, recunosc, de „reporteriță cringe”. Nu am dezaprobat o persoană, ci un moment la Coldplay, dar pentru că am rănit un om, mi-am cerut scuze personal.

Pentru că sunt persoană publică și sunt conștientă de responsabilitatea pe care o am, vă spun să nu urâți niciodată, să nu discriminați pe nimeni niciodată, să nu vă lăsați manipulați de cei puternici niciodată, să fiți mândri de ce vă place mereu și să nu vă fie frică să vă exprimați opiniile, gusturile, libertatea. Niciodată.”, a mai scris cântăreața.

 

Sursă foto: social media